Σοκολάτα γάλακτος με 36% κακάο, πασπαλισμένη με καβουρδισμένα και θρυμματισμένα φουντούκια. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Σοκολάτα μαύρη σε ταμπλέτα καθαρής προέλευσης Σάο Τομέ 70% κακάο. Μια σοκολάτα πλούσια σε γεύση, με νότες κόκκινων και κίτρινων φρούτων.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Το καλλισόν της Προβηγκίας μας ψήνεται παραδοσιακά σε καζάνι. Ανακαλύψτε όλες τις γεύσεις της αμυγδάλου, του γλυκού πεπονιού και των γλυκών φλούδων πορτοκαλιού σε αυτή τη οβάλ λιχουδιά με αιχμηρές άκρες, της οποίας η μορφή την καθιστά μοναδική. Απολαύστε το σε κάθε περίσταση!
Αναφορά: 307803
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 1.7
Συσκευασία: 1
ΦΠΑ: 20.00%
Σοκολάτα μαύρη από την Σεντ Δομίνικο, 70% κακάο. Σοκολάτα με λουλουδάτες και φρουτώδεις νότες και πολύ κακαώδη γεύση. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό Βάρος (Γ): 100
Σοκολάτα μαύρη 70% κακάο, πασπαλισμένη με καραμελωμένα φιστίκια. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Σοκολάτα γάλακτος 36% κακάο, πασπαλισμένη με φουντούκια, φιστίκια και αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα. Μαζί με σταφίδες και φλούδες πορτοκαλιού γλυκαντικές. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ):150
Σοκολάτα μαύρη Ebène 71% κακάο. Εκλεκτή και λεπτή σοκολάτα, με κομψές φρουτώδεις και αρωματικές νότες. Σοκολάτα που δημιουργήθηκε από το σπίτι Bataille.
Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό Βάρος (Γ):100
Σοκολάτα μαύρη καθαρής προέλευσης Ισημερινού 76% κακάο. Με μια ισχυρή πικράδα, αυτή η σοκολάτα προσφέρει μια φρουτώδη και ξυλώδη τελική νότα, με πολύ ωραία διάρκεια στο στόμα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό Βάρος (Γ):100
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.